duminică, 8 martie 2015

Amestecând plăcerea cu afacerile, un lux care nu costă nimic

     Solicitare matrimonială;
     Tânăr serios, etate 27 de ani, prezentabil, cunoscător al domeniului financiar bancar, ofer consultanță gratuită unei mademoazele cu principii, inițiativă și spirit întreprinzător, cu standarde etice solide, pentru credit bancar la prima casă, în vederea împrietenirii personale și pentru dispunerea de spațiu pentru franciză AVBS Credit.
     Cerințe principale: româncă frumoasă, cultă, cu istoric bancar neprihănit, atentă la satisfacerea clientului companiei de brokeraj, caracter dinamic pentru a ține pasul cu ritmul alert al iubăreților de credite ipotecare,  fire jucăușă și muncitoare, că dacă doar ar munci, munca ne-ar ucida, vorba lui Max Jacob.


     Răspuns la solicitare.
     Stimate tinere,
     Am dat întâmplător peste propunerea dumitale matrimonială, navigând răzleț în lumea crudă a online-ului, după ce am butonat aplicațiaAVBS Credit, aplicație care îți permite să calculezi și să soliciți creditul mult-dorit. Aceasta este disponibilă numai Android sau iOS. Descărcarea aplicației este GRATUITĂ, iar după instalare, pentru a fi funcțională, trebuie să introduceți codul unic 1234.
     Presupun că deducția firii dumneavoastre logice și imperturbabilă la detalii semnalizează implicit caracterul vast al informațiilor la care am acces.

Sursa;

     Sunt o persoană deschisă la oportunități noi, mai ales pe plan personal. Cu siguranță de la un individ pregătit ca dumneata aș putea deprinde cum să fiu o șefă bună, întrucât mărturisesc curat că nu cunosc acest statut. Eu trăiesc în lumea personală în care toți oamenii sunt firi voluntare și perfect încărcate de intenții pozitive, deziderat perfect suprapus ratelor mici și dobânzilor de același fel la care aspirăm cu toții din postura de clienți. Cinstit afirm că obținerea unei francize AVBS Credit trezește în mine trăiri care îmi dau fiori.

     Urăsc să mă justific în fața interlocutorilor mei, iar un credit de nevoi personale, fără a da la iveală justificarea banilor primiți mi-ar face atâta bine, ca soare care se arată într-o zi mohorâtă. Sănătoși să fim, că perioada de rambursare mi se potrivește mănușă.
     Sunt un spirit cutezător când vine vorba de explorat un nume prestigios, de a ne arunca pe o piață concurențială având în spate tehnici garantate prin rentabilitate. Dar eu sunt și o ființă visătoare și mie banii îmi par reci ca un mormânt în care îți încui visele atunci când nu dispui de resurse. Dar cred cu toată ființa, asemenea clienților în creditele fără garanție, în calitățile mele și în abilitatea de a da un plus de valoare colaborării noastre viitoare. Iar șansa de a primi totul deja construit, putând beneficia de brandul, imaginea,  rețeta de succes, toate sub cupola AVBS Credit,  sună a deziderat tangibil, reluând și satisfacția obținută, individuală și colectivă, încununând planul personal și evoluția meseriei.
     Sunt o ființă delicată, delicată și empatică, ceea ce în plan economic ar putea fi un minus. Dar garantez că abilitatea mea de a ajuta oamenii să vină mai aproape de visele lor (implicit, de noi) este marele plus al colaborării noastre. Am putea spune că în afaceri nu e loc de sentimente, dar tocmai sentimentele sunt cele care ne aruncă în vâltoarea riscului și în propulsarea în ierarhii, în mobilizarea spre atingerea țelurilor. Iar franciza pe care dumneavoastră mi-o propuneți, întrucât aveți experiență anterioară, va deveni un succes prin contribuția atuu-rilor mele. Împreună, prin puterea exemplului personal, putem ridica prejucățile consătenilor legate de creditare. 
     Vom poza în ziarele vremii și vom vorbi deschis despre etape prin care fiecare dintre noi trecem în încercarea de a ne prinde dorințele din urmă. Și-i vom atrage pe clienți prin deschiderea noastră, vorbindu-le pe șleau despre sume și desfășurătoare. Ceea ce e, cu siguranță, un plus în fața adversarilor, care folosesc terminologii pompoase pentru a lua ochii necunoscătorilor într-ale economiei, care apelează la siretlicuri inițiale cu calcule neexhaustive, pentru ca în final, când au luat clienții la semnături, să dezvăluie prăpastia în care i-au aruncat.Noi ne vom asigura că partenerii noștri înțeleg amănuntele asupra cărora își pun iscălitura și le urmărim dosarele de papetărie bancară pân' la aprobare.
     În final, mărturisesc emoția pe care mi-o dă fiecare început, avântul de a ne arunca, împreună, într-o experiență la care, individual, nu am avea acces.
     Cu considerație.
          C.

***
Articol înscris în competiția Spring SuperBlog 2015

4 comentarii: