vineri, 4 noiembrie 2016

Doctor Strange, cea mai recentă producție Marvel, e acum in cinematografe

Inca o saptamana lunga a trecut, munca si iar munca dar printre altele am avut ocazia sa particip la avanpremiera celei mai recente productii Marvel, Doctor Strange, in sala IMAX de la Cinema City- Shopping City Timisoara. Este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016, un nou film science fiction cu super eroi plin de andrenalina si actiune.

In rolurile principale nume “grele” de actori ne fascineaza cu performantele lor Rachel McAdams, Benedict Cumberbatch, Mads Mikkelsen şi Tilda Swinton. “Doctor Strange” prezinta povestea doctorului Stephen Strange, neurochirurg celebru dar arogant, al carui viata se schimba total in urma unui accident rutier. Isi pierde capacitatea de a-si folosi mainile pentru a opera, pierdut cauta ajutor in lumea supranaturala, unde invata tainele magiei. In scurt timp devine un mare vrajitor, un razboinic neinfricat ce protejeaza omenirea de fortele intunericului.

Povestea e fascinanta, presarata cu momente comice, iar efectele vizuale inca din primele minute te introduce intr-un univers Marvel nemaintalnit pana acum in productia lor.Un plus mare si asteptat de mine,ca fana infocata a serialelor in care acestia apar, a fost confruntarea dintre Sherlock (Benedict Cumberbatch) si Hannibal (Mads Mikkelsen). Bineinteles ca binele a invins.


Recomand “Doctor Strange” tuturor pasionatilor de benzi desenate si supereroi si, chiar daca un prieten “va tareste” la film, povestea, efectele si performantele actorilor va vor fascina incat nici nu veti sti cum au trecut 2 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu