sâmbătă, 17 decembrie 2016

Rogue One- O poveste Star Wars

Am avut ocazia să văd mult aşteptatul film „Rogue One: O poveste Star Wars”, aşa cum trebuie văzut, în sala IMAX 3D de la Cinema City – Shopping City Timişoara. Acesta e primul dintr-o serie nouă cu personaje noi şi o poveste care explică şi se îmbină excelent cu filmele anterioare.
“A long time ago in a galaxy far far away…” acesta este cunoscutul intro pe care îl aşteptam la începutul filmului „Rogue One: O poveste Star Wars” însă nu, regizorul Gareth Edwards si echipa sa au ales o altă abordare a seriei Star Wars, rezultând un film plin de acțiune, un război intergalactic nefocusat pe povestea trilogiei.

Cei de la Lucasfilm au reuşit să creeze un nou fir narativ care vine cu personaje noi (Felicity Jones, Diego Luna, Mads Mikkelsen etc), dar şi apariţii ale unor personaje consacrate din seria SW. Trebuie neapărat să menționez mult așteptata apariție a lordului întunecat Vader, deși apare abia spre final, prezența sa este simțită. La fel ca în celelalte episoade, un droid are un rol important în a rezolva situaţii critice dar şi pentru a crea scene comice.
Chiar dacă povestea are tendinţe întunecate, este bine construită şi te ţine în suspans până la sfârşit. Scenele şi efectele speciale foarte bine realizate, mai ales cele din bătalia dintre navele imperiale şi cele rebele.

Forţa a fost prezentă în acest film! Recomand să fie văzut pe un ecran cât mai mare pentru a fi complet prezent în universul Star Wars!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu