sâmbătă, 18 martie 2017

Frumoasa și Bestia- frumusetea adevarata vine din interior

Dupa 25 de ani  de la lansarea desenului animat cu acelasi nume, am avut placerea de a viziona si ecranizarea cinematografica a povestii Frumoasa si Bestia”, in sala T IMAX la Cinema City din Shopping City Timisoara.

Inca din primele minute, filmul iti aduce nostalgia copilariei si te introduce in lumea de basm Disney prin decorurile fantastice, efectele special deosebite, o coloana sonora de exceptie, fiind o ecranizare foarte fidela a benzii desenate initiale. In rolurile principale sunt Belle (Emma Watson) si Bestia (Dan Stevens), ce ne poarta intr-un taram fermecat unde descoperim mesajul  povestii- acela ca frumusetea adevarata vine din interior.

Impresionanat e decorul de pe platourile de filmare  pentru care a lucrat o echipa de 1000 oameni, care a lucrat la construirea lumei de basm in cele mai mici detalii: s-au folosit peste 8700 de lumanari si 1500 de trandafiri rosii!

Intregul film a fost special creat in formatul extins IMAX 1.9:1, format ce face lucrurile mai clare si mai ample, astfel spectatorii vad cu 26% mai mult din incantatoarea poveste decta cei ce vor viziona filmul in format standard.Aventura, dragoste, comedie, musical, animatie… acesta noua adaptare live-action a povestii „Frumoasa si Bestia” cu siguranta te va vraji indiferent de varsta! Recomand!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu