duminică, 23 aprilie 2017

Fast&Furios- The Fate of the Furious

Au trecut 16 ani de la primul film și uite că s-a ajuns la al 8-lea film din franciza “Fast & Furious” și au tot mai mult success! De ce? Răspunsul e simplu: mașini, adrenalină, familie, prietenie, respect, nebunie, curaj, încredere, iubire și nu în ultimul rând o coloană sonoră care lansează hituri în fiecare an.

Ascultă aici:
și vezi trailer-ul:


Mulți zic că deja se exagerează, că nu mai e vorba despre mașini, că finalul francizei trebuia să se încheie cu moartea lui Brian. Filmul demonstrează din nou contrariul, fiind pe primul loc în box office.

Nu e filmul meu favorit, dar merge după o zi de lucru pentru relaxare. E mai puțină acțiune și mai multă comedie față de precedentele, cu multe efecte speciale care nu îți lasă timp și chef să cauți greșeli de realizare.

Dacă mergeți să îl vedeți, neapărat în format IMAX! Eu l-am văzut în sala IMAX din CinemaCity din Shopping City Timișoara, sunetul e excelent, calitatea imaginii superioară, ecranul e înalt și curbat la capete, astfel că indiferent unde stai în sală vei avea aceeași perspectivă.

Nu veți merge? Ne vedem la următoarele! ”The Fate of the Furious” e primul film dintr-o nouă trilogie în cadrul seriei “Fast & Furious”. Următoarele două din serie vor avea premierele pe 19 aprilie 2019, respectiv 2 aprilie 2021. Nepărat le vom vedem pe toate la IMAX!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu