marți, 30 mai 2017

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Ca multi dintre voi, am fost mare fana a seriei Piratii din Caraibe, l-am vazut si revazut pe capitanul Jack Sparrow si aventurile sale de fiecare data cand am avut ocazia, asa ca, evident, nu am putut refuza invitatia de a viziona noul film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, in traducere la noi Razbunarea lui Salazar, in sala IMAX de la Cinema City Timisoara.


Jack Sparrow (Johnny Depp) nu mai este neaparat personajul principal, povestea e centrata in jurul lui Henry (Brenton Thwaites) – copilul cuplului Elizabeth (Keira Knightley) si Will (Orlando Bloom). Farmecul intregului film insa e tot capitanul Jack Sparrow, la fel de betivan si de comic, doar mai in varsta acum (da, au trecut 13 ani de la primul film).

Daca nu mai tineti minte ce s-a intamplat in fimele anterioare neaparat sa cititi un scurt rezumat, povestea continua cu aceleasi personaje, desi apar actori noi. Filmul e putin previzibil, momentele in care nu apare Jack Sparrow chiar au fost plictisitoare, dar macar a fost cel mai scurt film din serie, 2 ore si putin, si evident cu happy end.

Ceea ce s-a meritat cu adevarat e vizionarea in format IMAX. Chiar recomand. Film cu buget mare, are multe efecte speciale, ce pot fi cu adevarat simtite doar in format IMAX, imaginea si sunetul fiind mult mai bune. Sunt doar 2 sali IMAX in Romania la Cinema City Timisoara si Bucuresti.  Deja am vazut mai multe filme in sala IMAX, si va spun sincer ca si de acum inainte voi alege acest format.

Tips: Aveti rabdare si asteptati after credits.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu