sâmbătă, 24 iunie 2017

Transformers: Ultimul Cavaler


Am participat săptămâna aceasta, la invitația Cinema City, la avanpremiera filmului „Transformers: The Last Knight”. Sala T IMAX de la Cinema City Shopping City Timișoara este, probabil, o alegere foarte, foarte potrivită pentru vizionarea acestei povești SF, cu acțiune și aventuri robotice care necesită efecte speciale de anvergura războiului dintre oameni și „mașinării”.

Am eu niște probleme cu seriile interminabile ale unor filme, dar poate fanii mă vor contrazice. Mi se pare greu să menții firul poveștii la același dinamism cu care ai dat lovitura la debut, să ai personaje într-un procent suficient, să le individualizezi și să le dezvolți, dar nici să le sufoci prin numărul mare al numelor din distribuție. Pur și simplu, mi se pare greu să nu cazi în extreme. Dar și să păstrezi moderația pare o provocare mare, în contextul tehnologic actual.


În sfârșit, filmul are niște efecte speciale „explozive”, iar experiența IMAX, cu imaginea și sunetul la standarde superioare, cu siguranță îi mai spală din minusuri. „Transformers: Ultimul cavaler” poate fi văzut în sălile Cinema City.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu