joi, 2 noiembrie 2017

Thor: Ragnarok

A trecut si vara, si sincer imi era dor sa vad un film bun la cinema, asa ca am fost entuziasmata cand am primit din partea Cinema City Shopping City Timisoara invitatia de a vedea in avanpremiera Thor: Ragnarok, al treilea film din seria Thor, care ne arata un nou God of Thunder, schimbat fata de aparitiile de pana acum, mai puternic, mai determinat si, poate cel mai important, mult mai sigur pe sine.

Pentru a-si salva casa si poporul de furia nemarginita a Goddess of Death Hela (Cate Blanchett), Thor(Chris Hemsworth) este ajutat de personaje noi, fata Valkyrie (Tessa Thompson) cat si de prieteni vechi, in primul rand de fratele sau, acum de partea binelui, Loki (Tom Hiddleston), Hulk (Mark Ruffalo) si multi altii pe care va las sa ii descoperiti.
Muzica grozava in momente bine alese, actiune continua, plin de efecte speciale, umor presarat cand nu te astepti si personaje bine transpuse fac din Thor: Ragnarok cel mai bun film din seria Thor de pana acum, poate cel mai bun film Marvel.
Pentru a-l putea aprecia asa cum trebuie, Thor: Ragnarok merita vazut, asa cum am avut ocazia si eu, in sala T IMAX de la Cinema City Shopping City Timisoara. Fiecare moment este trait mai intens datorita ecranului supradimensionat si sunetului excelent. Watch a movie, be part of it.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu