duminică, 1 martie 2015

Primăvara începe cu Super Blog

De SuperBlog am auzit de ceva vreme, de la amicii mei bloggeri. Foarte competitivi, dornici să-și exerseze creativitatea în articole pe teme impuse. Cu bonusul de networking cu branduri interesate de social media și interacțiunea offline cu legăturile din online. Implicit, vizibilitate!

Până acum, mi s-a părut destul de ciudat să ai limite la scriitură. Acum, din contră, mi se pare o probă obligatoriu de bifat, tocmai pentru că este un exercițiu bun de cizelare, de modelat structuri și de nuanțat mesaje. Simt nevoia asta de provocare, de întrecere, de demonstrat ceva, de bine sau de rău, mai ales pentru că background-ul meu blogosferic nu este tocmai elocvent. Dar vreau o schimbare și de aceea m-am înscris la ediția Spring Super Blog 2015. Regulamentul competiției este aici, formularul de înscriere aici.

Competiția a început  duminică,1 martie și mi se pare extrem de accesibil faptul că articolele înscrise sunt opționale, nici o probă nu devine obligatorie. Altfel zis, scrii exact despre ce ți se potrivește, în maniera și stilul personal, asumându-ți din start că astfel piezi puncte în topul general, comparativ cu concurenții care se înscriu în toate probele. 
Inspirație blogosferică și d-abia aștept să simt în buricele degetelor, alergând pe tastatură, freamătul competiției!

2 comentarii: