joi, 16 iunie 2016

Festivalul Internațional de Statui Vivante scoate oamenii în stradă!

     Astăzi începe în București cea de-a șasea ediție a Festivalului Internațional de Statui vivante, organizat de Teatrul Masca. Spectacolul stradal, care se desfășoară până pe 20 iunie, va fi vizibil și online, deoarece momentul va fi prilej de #concurs pe Instagram. Cea mai reușită fotografie care surprinde evenimentul în perioada 16- 19 iunie, sub mențiunea #statuivivante, va fi premiată! 

     Dacă vrei să te bucuri de altfel de artă, ieși afară! Dacă ești pasionat de social media și vrei să te bucuri de altfel de artă, ia-ți aparatul foto și ieși afară. Iar dacă ești blogger, vrei să te bucuri de artă și ești pasionat de social media, trimite un mail pe bucurești@blogalinitiative.ro, strigă prezența la #InstaMeet-ul dedicat evenimentului și primești și 20 de puncte pe platforma Blogal Initiative! Diseară, de la ora 20- Noaptea Statuilor Vivante, la Casa Filipescu Cesiaru.

     Statuile vivante reprezintă o formă foarte concentrată de teatru stradal și astfel am încercat și eu să-mi organizez abordarea- concis, dar convingător, cât să vă scot în stradă, să lăsați magia să vă învăluie, să vă bucurați de poveste și subtilități. Detaliile urmează aici:




 Misterioasă, surprinzătoare, amuzantă adesea, profundă uneori, statuia vivantă nu poate fi ocolită, atrage privirile ca un magnet, incită la comentarii, propune meditații asupra condiției umane și nu poate fi uitată niciodată. Statuia vivantă este un miracol pe care trebuie neapărat să-l descifrați! Mihai Mălaimare

4 comentarii:

  1. Vin şi în Arad statuile vivante? :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. E manifestație unică, doar în București. Sau poate vin ca invitați în vreun festival, sper

      Ștergere
  2. Mie nu-mi plac satatuile vivante, imi pare un exercitiu de rabdare, nu arta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu dacă ești un anonim diferit sau aceeași persoană de mai sus, dar răbdarea este o virtute.

      Ștergere